Latarbelakang green backgorund  yellow backgorund  blue backgorund  pink backgorund  Default Font Default  Warna Font Merah  Biru  Hijau Font Style Arial Tahoma San Serif    |    Kecilkan Saiz Huruf   Besarkan Saiz Huruf    |   Sokongan Suara W3C W3C Bantuan petalaman
       Lupa Katalaluan
W3C Panels
E-Mail
 
logo_head

E-DECISION MAKING

 
 
70.8 % bersetuju bahawa aduan dari masyarakat prihatin sebagai kaedah terbaik mengenalpasti golongan miskin.


**Sumber: Hasil undian pengunjung laman web yang diadakan bermula pada 15/12/2016 - 26/4/2017.
  
SUARA ANDA
Senarai cadangan yang dipaparkan adalah cadangan orang awam yang telah dikemukakan bagi meningkatkan mutu perkhidmatan jabatan ini/ agensi Kerajaan yang berkaitan. Terima kasih atas sokongan anda.
 
PKN sewajarnya menentukan pihak berkecuali untuk menyiasat dan menyediakan laporan terkini terhadap senarai sedia ada atau yang baru bagi mempastikan mereka yang benar-benar memerlukan bantuan. Ini bertujuan untuk mengelak pemilihan senarai dibuat secara pilih kasih atau terlepas pandang oleh pihak di kawasan berkenaan.

Bentuk latihan / kursus yang diberikan haruslah diubahsuai mengikut tahap peserta yang lebih mengutamakan aspek bimbingan pelaksanaan dalam tempoh jangka sederhana panjang bagi mempastikan setiap peserta dapat meneruskan aktiviti keuashawanan. Sekian, terima kasih.
Cadangan oleh : Encik Radzali Othman

Maklumbalas/ Tindakan :
Terima kasih atas maklumbalas/ cadangan anda.


 
 
57.1 % bersetuju bahawa Bantuan Pekerjaan/ Kursus Kemahiran adalah program terbaik membantu golongan miskin.


**Sumber: Hasil undian pengunjung laman web yang diadakan bermula pada 02/05/2017 - 5/10/2017.
  
  


 

 

 

 

 

Penafian : PPPN Pahang tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan data atau kerugian disebabkan penggunaan maklumat dalam laman ini.
[Paparan Terbaik resolusi 1024 x 768 [IE 7.0++/Firefox/Google Chrome/Safari/Opera]