Latarbelakang green backgorund  yellow backgorund  blue backgorund  pink backgorund  Default Font Default  Warna Font Merah  Biru  Hijau Font Style Arial Tahoma San Serif    |    Kecilkan Saiz Huruf   Besarkan Saiz Huruf    |   Sokongan Suara W3C W3C Bantuan petalaman
       Lupa Katalaluan
W3C Panels
E-Mail
 
logo_head

29/12/2017 : PERJUMPAAN PEGAWAI DAN KAKITANGAN PPPN PAHANGSokongan Suara W3C

Satu perjumpaan antara pegawai dan kakitangan PPPN Pahang bersama YH Dato' Indera Haji Zulkifli bin Haji Yaacob, Pegawai Kemajuan Negeri Pahang telah diadakan di Foyer Bilik Mesyuarat Gunasama, Tingkat 10, Wisma Persekutuan pada jam 9.00 pagi. YH Dato' Indera mengucapkan terima kasih dan tahniah kepada semua pegawai di atas pencapaian cemerlang yang telah ditunjukkan pada tahun 2017 ini serta berharap semoga kecemerlangan ini akan diteruskan lagi pada tahun hadapan.

Pelbagai aktiviti juga telah dirangka untuk diadakan pada tahun hadapan dengan harapan semua pegawai dan kakitangan dapat memberi kerjasama dan komitmen dalam memastikan pelaksanaan semua program berkaitan.

Sumber : Admin
Tarikh kemaskini: 29/12/2017 (3.53 pm)
Ikuti kami di Public Page SDO PHGFB SDO PHG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penafian : PPPN Pahang tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan data atau kerugian disebabkan penggunaan maklumat dalam laman ini.
[Paparan Terbaik resolusi 1024 x 768 [IE 7.0++/Firefox/Google Chrome/Safari/Opera]