Latarbelakang green backgorund  yellow backgorund  blue backgorund  pink backgorund  Default Font Default  Warna Font Merah  Biru  Hijau Font Style Arial Tahoma San Serif    |    Kecilkan Saiz Huruf   Besarkan Saiz Huruf    |   Sokongan Suara W3C W3C Bantuan petalaman
       Lupa Katalaluan
W3C Panels
E-Mail
 
logo_head

20/12/2017 : LAWATAN KORPORAT SOSIAL PPPN SELANGORSokongan Suara W3C

PPPN Pahang telah menerima kunjungan dan lawatan korporat sosial dari Pasukan Laman Web PPPN Selangor pada hari ini, Rabu, 20 Disember 2017. Seramai 15 orang peserta dari PPPN Selangor telah turut serta yang diketuai oleh YBrs. Dato' Mohd Rosli bin Ramli, Pegawai Kemajuan Negeri Selangor.

Sesi lawatan ini bertujuan untuk mendapatkan pendedahan dan perkongsian amalan terbaik berkaitan pembangunan laman web di negeri. Program ini telah dimulakan pada jam 12 tengahari dengan taklimat dan perbincangan ringkas berkaitan tips-tips pembangunan dan penambahbaikan laman web berdasarkan kriteria PROBE 2016. Seterusnya, para peserta telah dibawa melawat ke Kompleks Pengembangan Tenun Pahang Diraja Sultan Haji Ahmad Shah di Kampung Soi dan Serambi Teruntum, Kuantan.

Semoga sesi lawatan seumpama ini mampu mengeratkan lagi kerjasama antara negeri dan memberi input berguna untuk dipraktikkan di jabatan masing-masing.

Sumber : Admin
Tarikh kemaskini: 20/12/2017 (04.09 pm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penafian : PPPN Pahang tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan data atau kerugian disebabkan penggunaan maklumat dalam laman ini.
[Paparan Terbaik resolusi 1024 x 768 [IE 7.0++/Firefox/Google Chrome/Safari/Opera]