Latarbelakang green backgorund  yellow backgorund  blue backgorund  pink backgorund  Default Font Default  Warna Font Merah  Biru  Hijau Font Style Arial Tahoma San Serif    |    Kecilkan Saiz Huruf   Besarkan Saiz Huruf    |   Sokongan Suara W3C W3C Bantuan petalaman
       Lupa Katalaluan
W3C Panels
E-Mail
 
logo_head

07/10/2017 : LAWATAN MUHIBBAH KE LATA LANG, JERANTUT

Jerantut, 7 Oktober 2017 - Program Lawatan Muhibbah PPPN Pahang ke Lata Lang, Jerantut telah diadakan pada 7 Oktober 2017 (Sabtu) melibatkan 30 orang pegawai dan kakitangan jabatan ini serta ahli keluarga. YH. Dato' Indera Haji Zulkifli Bin Haji Yaacob, Pegawai Kemajuan Negeri Pahang turut hadir bersama-sama isteri selama 2 hari program berlangsung.

Program turut dimeriahkan dengan pertandingan persahabatan petanque pada hari berkenaan. Acara penyampaian hadiah kepada para pemenang telah disempurnakan oleh Datin Harlina Bt Arshad.

Penganjuran program seumpama ini diharap akan meningkatkan semangat kerjasama dan mengeratkan lagi silaturrahim antara kakitangan serta ahli keluarga yang hadir.


Sumber : Puan Sharifah Zaleha Bt Syed Salim
Tarikh kemaskini : 10/10/2017 (11.59 pagi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penafian : PPPN Pahang tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan data atau kerugian disebabkan penggunaan maklumat dalam laman ini.
[Paparan Terbaik resolusi 1024 x 768 [IE 7.0++/Firefox/Google Chrome/Safari/Opera]