Latarbelakang green backgorund  yellow backgorund  blue backgorund  pink backgorund  Default Font Default  Warna Font Merah  Biru  Hijau Font Style Arial Tahoma San Serif    |    Kecilkan Saiz Huruf   Besarkan Saiz Huruf    |   Sokongan Suara W3C W3C Bantuan petalaman
     Lupa Katalaluan
logo_head
W3C Panels
E-Mail

 


21/09/2016 :Kursus Sehari Berskala Besar ICU JPM Peringkat Zon Timur Bil.1/2016Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Pahang telah menganjurkan Kursus Sehari Berskala Besar ICU JPM Peringkat Zon Timur Bil.1/2016 pada 21 September 2016 yang lalu bertempat di Bilik Mesyuarat Gunasama, Tingkat 10, Wisma Persekutuan, Kuantan. Program ini telah dihadiri oleh pegawai dan kakitangan jabatan ini serta beberapa orang pegawai dan kakitangan dari Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Terengganu dan Kelantan.

Program tersebut telah menampilkan Encik Suris bin Mihat, Mentor KIK Kebangsaan dari Majlis Perbandaran Kuantan (MPK) yang telah berkongsi kepentingan berfikir secara kreatif dan inovatif terutama dalam tugasan seharian.


Sumber : Nik Fatisrabina Bt Nik Ismail
Tarikh kemaskini : 26/09/2016 (7.30 pg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penafian : PPPN Pahang tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan data atau kerugian disebabkan penggunaan maklumat dalam laman ini.
[Paparan Terbaik resolusi 1024 x 768 [IE 7.0++/Firefox/Google Chrome/Safari/Opera]